FYSIO TEAM VOORBURG, samen voor de beste zorg!

 

Harald van Schuppen

Even Voorstellen:

Ik ben Harald van Schuppen, getrouwd en vader van 2 dochters.  Afgestudeerd in Leiden als fysiotherapeut in juni 1995 en sindsdien werkzaam in Voorburg en de regio Den Haag.  Sedert 1987 ben ik werkzaam geweest op diverse vlakken mbt beweging, motoriek en motorische ontwikkeling. Zoals zwemonderwijs, begeleiden van therapeutisch zwemmen, medisch begeleiden van sportwedstrijden en evenementen (O'neill reach ride run, Brinta beach classic, City pier City loop, Triathlon wedstrijden) para-medische keuringen, begeleiden zwemtrainingen voor het Astmafonds.


Van 1 januari 1998 tot 1 januari 2017 heb ik een fysiotherapiepraktijk gerund als zelfstandig fysiotherapeut in Voorburg. 
Per 1 januari 2017 is deze praktijk geassocieerd met voormalig fysiotherapie praktijk Voorburg 't Loo. De jarenlange goede samenwerking tussen de praktijken wordt sinds 2017 voortgezet in een maatschap met de naam "FYSIO TEAM VOORBURG".

In mijn werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut heb ik een aantal aandachtsgebieden. Te weten: Orthopedische revalidatie, traumatologie, RSI/ KANS, COPD/ emfyseem/ hyperventilatie, posttraumatische dystrofie/ CRPS en NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Daarnaast span ik me lokaal en regionaal in voor de fysiotherapie door in diverse commissies en werkgroepen aktief te zijn.

 

BIG registratienummer: 19044666804 

 

FYSIO TEAM VOORBURG | info@fysioteamvoorburg.nl | 070-386 61 18 | 070-387 05 77