FYSIO TEAM VOORBURG, samen voor de beste zorg!

 

Harald van Schuppen

Even Voorstellen:

Ik ben Harald van Schuppen, getrouwd en vader van 2 kinderen.  Afgestudeerd in Leiden als fysiotherapeut in juni 1995 en sindsdien werkzaam in Voorburg en de regio Den Haag.  Sedert 1987 ben ik werkzaam geweest op diverse vlakken mbt beweging, motoriek en motorische ontwikkeling. Zoals zwemonderwijs, begeleiden van therapeutisch zwemmen, medisch begeleiden van sportwedstrijden en evenementen (O'neill reach ride run, Brinta beach classic, City pier City loop, Triathlon wedstrijden) para-medische keuringen, begeleiden zwemtrainingen voor het Astmafonds.


Van 1 januari 1998 tot 1 januari 2017 heb ik een fysiotherapie praktijk gerund als zelfstandig fysiotherapeut in Voorburg. 
Per 1 januari 2017 is de bestaande praktijk geassocieerd met fysiotherapie praktijk Voorburg 't Loo.  Dit kwam voort uit de jarenlange goede samenwerking met de collega's van deze praktijk. De samenwerking wordt voortgezet in een maatschap met de naam "FYSIO TEAM VOORBURG".

Naast mijn werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut heb ik een aantal aandachtsgebieden. Te weten: RSI/ KANS, COPD/ emfyseem/ hyperventilatie, posttraumatische dystrofie/ CRPS en NAH (niet aan geboren hersenletsel).

Ik ben lid van het KNGF, registerfysiotherapeut en de Fysiotherapeuten Kring Voorburg.

 

BIG registratienummer: 19044666804 

 

FYSIO TEAM VOORBURG | info@fysioteamvoorburg.nl | 070-386 61 18 | 070-387 05 77