FYSIO TEAM VOORBURG, samen voor de beste zorg!

De praktijk

De locaties van FYSIO TEAM VOORBURG 

De vier praktijklocaties van Fysio Team Voorburg liggen verspreid over de gemeente Leidschendam- Voorburg.
  • De locaties zijn goed toegankelijk, ook voor rolstoelgebruikers.
  • Goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren doet u vlakbij de praktijk en gratis (gebruik wel een parkeerschijf in de blauwe zone!).
  • Behandeling uitsluitend volgens afspraak. 
Met onze verscheidenheid in fysiotherapeutische behandelmogelijkheden en specialisaties (bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en oedeemfysiotherapie) proberen wij de meest optimale, liefst evidence based, professionele zorg te bieden; bij voorkeur geprotocolleerd.
 
De praktijk is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF).
 
Wij zijn lid van de specialistenverenigingen voor bekkenfysiotherapie (NVFB), manuele therapie (NVMT) en psychosomatische fysiotherapie (NFP) en aangesloten bij de landelijke werkgroep Kinderbekkenfysiotherapie (lwKBF) en ParkinsonNet. Op lokaal niveau participeren we in het NeuroNetwerk Haaglanden en de Diastase werkgroep.
 
Onze praktijk neemt deel aan de klachtenregelingen van het KNGF.
 
 

De hoofdvestiging: Henry Hagalaan 17, Voorburg

De voormalige fysiotherapie praktijk Voorburg 't Loo is gevestigd in Voorburg sinds 1982. Aan de Henry Hagalaan vindt u de vestiging, centraal gelegen in de wijk, vlakbij station Voorburg 't Loo en de tram aan de Mgr. van Steelaan.

Deze locatie heeft meerdere behandelkamers en een kleine oefenzaal.

PLAN UW ROUTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prins Bernhardlaan 185, "Medisch centrum Corbulo", Voorburg

Medisch Centrum is al jaren een dependance van voormalig Fysiotherapie praktijk Voorburg 't Loo. Samen met de huisartsen Schouten, van Pelt, v/d Zee, Neuteboom, psychologe Meershoek en diëtiste van Wezel voeren wij hier praktijk.

Parkeren kunt u in de parkeergarage gelegen achter de praktijk.

PLAN UW ROUTE

 

 

 

 

 

 

Tollenskade 2, gezondheidscentrum "Vast Burcht", Voorburg

 De voormalige praktijk Fysiotherapie van Schuppen is sinds 1998 gevestigd te Voorburg in een kleinschalig gezondheidscentrum "de Vaste Burcht". De naam is een verwijzing naar de voormalige kerk welke op deze plek heeft gestaan. 

Naast de fysiotherapeut werkt hier ook huisarts van der Bruggen en een psycholoog van HSK psychologen.

PLAN UW ROUTE 

 

 

 

 

 

 

 

Scheepswerf 18, Gezondheidscentrum "Scheepswerf", Leidschendam

Per 1 oktober 2020  is Fysio Team Voorburg in Leidschendam aanwezig op de lokatie Scheepswerf 18 in het Gezondheidscentrum Scheepswerf.

In het gezondheidscentrum zijn diverse (para) medische disciplines verenigd waarbij de behandeling voor kinderen/jongeren/gezinnen centraal staan. Het centrum streeft naar een zo breed mogelijk palet aan behandelaars waarbij de focus ligt op samenwerking en multidisciplinaire behandeltrajecten. Het is de wens dit centrum uit te laten groeien tot een regionaal moeder-kind-centrum.

 

Adresgegevens: 

Gezondheidscentrum Scheepswerf
Scheepswerf 18

2265 BE Leidschendam

 


 

Voor een fysiotherapeutische behandeling kunt u op een van onze vestigingen van maandag t/m vrijdag terecht van 7.45u tot 18.00u, op maandag tot 20.00u, donderdag tot 21.00u. Op zaterdag zijn we voor spoedgevallen bereikbaar tussen 8.30u en 11.30u.

 

  •  

  • Het maken van een afspraak is noodzakelijk; er is géén inloop spreekuur.  

  • Naast de behandeling in de praktijk kunt u ook afspraken maken voor behandeling aan huis. Dit echter uitsluitend op schriftelijke verwijzing van huisarts of specialist. 

  •  Parkeren kunt u  gratis voor de deur, gebruik echter wel uw parkeerschijf! 

 

FYSIO TEAM VOORBURG | info@fysioteamvoorburg.nl | 070-386 61 18 | 070-387 05 77